ua

Графік роботи:

Пн.-Пт.: з 8:00- 18:00

Сб.-Нд.: вихідний

×

Вхід в кабінет

Реєстрація
Введіть ім'я
Введіть прізвище
First name is not valid!
Last name is not valid!
Це не адреса електронної пошти!
Введіть адресу електронної пошти
Користувач з таким email вже зареєстрований!
Введіть пароль
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Підтвердіть згоду з правилами та умовами
E-mail або пароль неправильний!
Назад

Керамічна черепиця Diamant Edilians (Imerys)

4 січня

Краса й надійність дахів з керамічної черепиці тішить людей протягом багатьох століть. Важко уявити панораму європейських міст без цього обов’язкового атрибуту. Черепичні дахи надбання багатьох поколінь, які відображають тенденції в архітектурі й будівництві певного періоду нашої історії. Тривають ці зміни і сьогодні, в час технологічного прогресу і стрімкого розвитку суспільства.

Керамічна черепиця Diamant від концерну Edilians (Imerys) переможець міжнародного дизайнерського конкурсу Gold Trophy у Батіматі в 2003 році. Дана модель представляє собою широкоформатну плитку з багатогранною поверхнею. Складна форма забезпечує унікальну інноваційну естетику, що особливо до вподоби архітекторам й дизайнерам. Проекти будинків, де застосовується черепиця Diamant дарують особливу насолоду від їх споглядання. Поверхня даху набуває нових форм і кольорів, завдяки ефекту заломлення променів сонця.

Процес виробництва здійснюється на заводі в регіоні Бове (Франція), що славиться одними з найкращих родовищ глини в Європі. Новітні технології та дотримання найсуворіших європейських норм гарантують якість готового продукту. Випробування на морозостійкість дозволяє використання в будь-якому куточку світу даної моделі черепиці. Важливим фактором також є випал в спеціальних H – касетах, що забезпечує збереження рівної геометрії. Неабияка якість підтверджується тридцятирічною гарантією від виробника.

В залежності від конфігурації даху здійснюється розрахунок всіх керамічних додатків. На вибір замовника передбачається три різних типи гребнів, що дає можливість найкраще адаптувати черепицю Diamant до будь-якого проекту будинку, сучасний хай-тек чи класичний стриманий дизайн. Також заводом виробником розроблено спеціальні прохідні черепиці для сонячних колекторів чи вентиляційних труб. Це дає можливість отримати цілісний керамічний дах без використання чужорідних елементів.

Монтаж моделі Діамант від концерну Edilians (Imerys) – це процес, що вимагає особливої уваги від покрівельників. Кладка відбувається зі зміщенням рядів на половини ширини покриття черепиці. Тільки в цьому випадку вдається отримати фірмовий малюнок діаманта. На відміну від класичних хвилястих форм черепиці, багатогранна робить видимими всі недоліки монтажу обрешітки. Необхідно наперед замовити якісні пиломатеріали з мінімальними відхиленнями від стандарту. Крок обрешітки також слід правильно розрахувати, щоб отримати рівну кількість рядів по довжині й ширині площини даху. В цьому допоможуть половинчасті праві й ліві черепиці, що слугують обов’язковими керамічними аксесуарами й розраховуються постачальником матеріалів або іншою відповідальною особою. Завдяки рівній геометрії та подвійним щільним замковим з’єднанням монтаж може відбуватись на дахах з нахилом 22 градуси. Зменшити цей показник на 10 градусів можна при забезпеченні додаткової гідроізоляції.

Замовляти керамічну черепицю Diamant слід в постачальника, що надає комплексні послуги з монтажу дахів, оскільки ця модель має цілий ряд особливостей, що вимагають великого досвіду роботи даної  сфери будівельних послуг.

Назад