ua

Графік роботи:

Пн.-Пт.: з 8:00- 18:00

Сб.-Нд.: вихідний

×

Вхід в кабінет

Реєстрація
Введіть ім'я
Введіть прізвище
First name is not valid!
Last name is not valid!
Це не адреса електронної пошти!
Введіть адресу електронної пошти
Користувач з таким email вже зареєстрований!
Введіть пароль
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Підтвердіть згоду з правилами та умовами
E-mail або пароль неправильний!
Назад

Будівництво будинків з керамічних блоків - швидко і надійно!

19 жовтня

Кладка стін з керамічних блоків

Професійне будівництво будинків з керамічних блоків - чудова можливість значно заощадити, отримати відмінний результат, необхідну теплопровідність, а також порадує простим і зручним транспортуванням без додаткових проблем. Теплий дім з надійних керамічних блоків забезпечить для вас затишок і комфорт, а також прекрасну можливість не переживати через вплив на нього несприятливих погодних умов! Безсумнівним плюсом керамічних блоків можна також вважати ще й опцію невеликого навантаження на ваш фундамент - особливо це буде важливо в разі виникнення сильної усадки в місцях, де немає височин, але є болотистий і глиняний грунт.

Будівництво будинків з керамічних блоків фото 1

Будівництво будинків з керамічних блоків

Здійснення будівництва будинків з керамічних блоків таїть в собі не тільки переваги, а й серйозні недоліки, які необхідно буде повноцінно враховувати в процесі будівництва.

У всьому заміському будівництві крім пустотілої цегли зараз використовують керамічні блоки - вони володіють порожнечами, гіршої теплопровідності. Достоїнство керамоблоків вони великі за своїми габаритами, що знизить термін зведення стін. Продукція вироблена за ГОСТом як сучасна та інноваційна високотехнологічна заміна для класичних будматеріалів, що перевершує попередні покоління за своїми відмінними властивостями відразу в кілька разів!

За допомогою найсучаснішого способу шип-паз можна домагатися прекрасної можливості - не потрібно буде промащувати вертикальні шви, а в цілому у будь-якої конструкції буде гарантована підвищена стійкість, що дозволяє реалізовувати самі амбітні будівельні плани, економлячи сили і велику кількість часу для будівельників.

Особливості та форма

Всю глину в своїй масі формують з необхідністю додавання поризаторов, сушать в спеціально призначеній сушарці і послідовно обпалюють в печі. Весь виробничий цикл приготування подібного штучного каменю зазвичай досить довгий і займає близько 4-5 діб.

Дані будматеріали відрізняються від інших - до них додаються торф, солома, трава, яка згорає всередині цегли і робить його майже порожнім, допомагаючи забезпечити вашому житлу мінімальний догляд тепла через недосконалі будівельні технології.

Вони повноцінно вигорають дотла в процесі здійснення випалу керамічного каменю в спеціальній печі, призначеної для цього. Після всього цього всередині залишається тільки необхідна пустотілість, надає відмінні теплотехнічні характеристики.

Головні плюси:

  • мають низьку теплопровідність - адже вони повністю замкнені повітрям в порожнинах;
  • швидко і просто укладати великі блоки – зазвичай швидкість споруди будинків з керамічної цегли буває до задоволення клієнтів серйозно вище, ніж в типовому випадку.
  • володіє екологічністю – оскільки постійне використання на подібному виробництві всіх шкідливих речовин майже повністю буде виключено;
  • будматеріал має гранично малу вагу – у звичайної пустотілої червоної цегли всі порожнечі займуть не більше 25 – 40% всього потрібного обсягу, а у керамоблока такий показник досягне високого показника, рівного 70%.

Недоліки також строго обов'язково для отримання кращого результату доведеться враховувати:

  • Володіє гранично низьким водопоглинанням і дуже великою паропроникністю;
  • Підвищена звукоізоляція, а також його негорючість, оскільки він належить до розряду пористої кераміки;
  • обов'язково виникнуть серйозні складності з здійсненням транспортування і реалізацією навантаження і розвантаження;
  • неодмінно забезпечувати найвищі вимоги до кваліфікаційної компетенції будь-якого муляра;
  • можуть виникнути найсерйозніші труднощі з необхідністю розкрою щільною і добре обпаленої кераміки під виріз необхідних вам розмірів.

Особливості споруди будівель керамоблоків

Будівництво будинків з керамічних блоків фото 2

Здійснення професійної споруди будівель з кераміки - процедура досить непроста, адже в даному процесі необхідно бути точно обізнаним про наявність неприємних нюансів, які легко зможуть стати причиною неякісного закінчення будівництва:

  • необхідно придбати спеціальні теплоізоляційні розчини кладок, що забезпечують високу застиваємість, надійність, міцність і довговічність споруди;
  • розчин в процесі реалізації будівництва зобов'язаний наноситься тільки шаром середньої величини - якщо порушити цю вимогу, можна отримати проблеми з теплоізоляцією, наносити його буде потрібно обов'язково тільки рівномірно;
  • при будівництві будинків в регіонах з більш жарким кліматом можливе використання керамічних блоків, що володіють меншою товщиною, що дасть можливість значно заощадити;
  • не слід в процесі будівництва поєднувати різні будматеріали, невідповідні за своїми технічними характеристиками;
  • ціна всіх керамічних блоків буде набагато менше, адже немає необхідності робити вертикальні шви;
  • при укладанні першого шару буде строго обов'язково зробити перший ряд кладки на спеціальну гідроізоляцію забезпечивши водонепроникність;
  • всі заходи обов'язково повинні проводитися тільки в суху і ясну погоду, інакше будівництво може бути порушено - не засохлі блоки потрібно закривати від вологи;
  • перші блоки викладаються по кутах за допомогою спеціальної причалки - всі інші виводяться вже по ним;
  • необхідно проводити обв'язку блоків і облицювання;
  • змочувати водою нижні ряди для поліпшення сцепляємості блоків.

Тільки після повноцінного виконання всіх вимог можна розраховувати на отримання необхідного результату і можна заселятися на тривалу перспективу для проживання!

Вартість кладки керамічних блоків

Будівництво будинків з керамічних блоків фото 3

Вартість керамічних блоків в 1,5-2 рази вище, ніж у силікатної цегли в силу трудомісткості і витратності всіх процедур, але в тривалому використанні подібні блоки обов'язково зарекомендують себе тільки з кращого боку - один керамічний блок зможе покрити значно більшу площу в процесі здійснення будівництва, але може легко переноситися в поодинці, оскільки володіє дійсно невеликою вагою незважаючи на величезні габарити.

Звичайні цеглини також можна придбати в силу їх відносної дешевизни, але кращий результат вони точно вам не забезпечать, а також будуть постійно в небезпеці отримання надмірної кількості вологи, яка згубно впливає на найміцніші будинки, руйнуючи їх.

Назад