ua

Графік роботи:

Пн.-Пт.: з 8:00- 18:00

Сб.-Нд.: вихідний

×

Вхід в кабінет

Реєстрація
Введіть ім'я
Введіть прізвище
First name is not valid!
Last name is not valid!
Це не адреса електронної пошти!
Введіть адресу електронної пошти
Користувач з таким email вже зареєстрований!
Введіть пароль
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Підтвердіть згоду з правилами та умовами
E-mail або пароль неправильний!
Назад

Керамічна черепиця та її переваги

23 січня

Дах  - це складна багатошарова конструкція, що захищає будинок від зовнішніх впливів та часто визначає його візуальний вигляд. Покрівля є його основною складовою , яка повинна бути  водонепроникною. Протягом століть інженери працювали над матеріалом, що забезпечить найкращі експлуатаційні характеристики. В свою чергу архітектори хотіли добитись неперевершеного зовнішнього вигляду будівлі. Застосування керамічної  черепиці стало  «золотою серединою» в цих пошуках. Саме цей матеріал завоював передові позиції по всьому світі та продовжує їх зберігати, навіть з появою величезної кількості нової продукції, цього сегменту ринку.  

Переваги керамічної черепиці

Великий модельний ряд дозволяє з легкістю втілювати цікаві ідеї дизайнерів в будівництві будинків сучасного й класичного стилю. Асортимент включає модернові плоскі формати різного розміру, як для покрівель, так і фасадів. Класичні моделі хвильової форми для консерваторів залишаються також надзвичайно популярними. Виробники постійно експериментують з висотою профілю черепиці для будівель середземноморського стилю чи строгого німецького. Важливою ланкою виробництва  є також реставраційні моделі, що дозволяють зберегти шарм середньовічної  Європи, а саме моделі: «монах-монашка», «серцевидна», «бобровий хвіст».

Кольорова гама завжди була ключовим фактором у виборі оздоблювальних матеріалів. В керамічній черепиці доступні, як  світлі цеглясті відтінки, так і насичені темні. Окремі виробники, на замовлення зможуть виготовити фактичну усю палітру Ral. Ці кольори можна обрати матовому або глянцевому виконанні. Особливої уваги заслуговує покриття «антик», яка  імітує зістарену поверхню, що придасть неабиякого шарму та індивідуальності будь-якому даху.

Довговічність покрівлі з керамічної черепиці перевищує сто років. Ключовим фактором  тривалої експлуатації є стійкість обпаленої глини до зовнішніх факторів, таких як: поперемінне заморожування і розморожування, низьке водопоглинання, вплив ультрафіолету. Температура випалу становить близько 11000С, що в результаті також надає високої міцності.

Модульність  черепиці є доволі високою, оскільки розхід становить в середньому від 9шт/м2до 34шт/м2, хоча в окремі моделі ці показники значно перевищують.  Це дає можливість монтувати дахівку на дахи різноманітної конфігурації з відходом до 5%. Для прикладу в металочерепиці він часто становить понад 30%. Модульність також дозволяє легко замінити пошкодженні елементи, на відміну  від інших покрівельних матеріалів, де такі маніпуляції доволі дорогі.

Комплексна покрівельна система включає в себе повний комплект для монтажу даху від одного виробника з гарантійними зобов’язаннями в 30 років. Розроблені спеціальні керамічні додатки, а саме: гребні, фронтонні черепиці, вентиляційні, з’єднувальні та перехідні елементи та ін.. Це дозволяє легко інтегрувати сучасні дахові комунікації в покрівлю із збереженням повної водонепроникності.

Ціна керамічної черепиці в Україні є порівняно високою, проте окупність покрівлі є доволі швидка. Такий дах фактично не вимагає експлуатаційних витрат, що разом з величезним терміном експлуатації робить початкові вкладення надзвичайно вдалою інвестицією. Не одне покоління буде споглядати прекрасний вигляд  даху та отримуватиме лише дивіденди.

Надійний захист від зовнішніх впливів запорука популярності натуральної черепиці. В першу чергу це висока ізоляція від сторонніх шумів. Велика вага та міцність вбереже навіть під час сильних буревіїв.

Безкоштовний розрахунок матеріалів на Ваш дах можна замовити в фахівців компанії Keramodim. Також надаємо комплексні послуги з монтажу даху будь-якої складності. За необхідності проведемо навчальний семінар для Ваших покрівельників безпосередньо на об’єкті будівництва.

Назад